BIESZCZADZKI SER DOJRZEWAJĄCY (2 miesiące) 200g-250g

Dostępność: tymczasowo niedostępny
Cena: 35,00 zł

Cena regularna:

35.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Ser podpuszczkowy dojrzewający to ser robiony z miłością i dbałością według starych receptur, by później przez dwa miesiące leżakować i dojrzewać w idealnych warunkach.

UWAGA!!!
Nasze sery robimy od podstaw sami. Nie kupujemy ich od żadnych dostawców. Zaczynając od siewu kukurydzy, poprzez karmienie i rozpieszczanie naszych krówek, by dały najlepsze mleko, aż do doboru ilości przypraw do każdego serka. Wszystko to jest robione przez nas w naszym małym gospodarstwie rolnym.

Sery podpuszczkowe robione są domową metodą według starych receptur z pysznego i zdrowego mleka od naszych Simentalek, które pasą się na czystych bieszczadzkich łąkach, jedzą najlepsze krowie przysmaki i są przez nas kochane i rozpieszczane. Nasze krówki są także pod stałą kontrolą weterynaryjną.
Całe stado razem z mlekiem, które produkujemy jest również pod ścisłą oceną POLSKIEJ FEDERACJI HODOWCÓW BYDŁA I PRODUCENTÓW MLEKA. Sprawdzamy zdrowie naszych krówek, dbamy o zbilansowaną dietę, zdrowy ruch i dobre samopoczucie.
Dzięki temu mamy najlepsze mleko od szczęśliwych i zdrowych krów, a to daje gwarancję najwyższej jakości naszych serów.

Te sery to skarbnica witamin, minerałów, wapnia, fosforu, cynku, magnezu, białka i kwasów tłuszczowych. 

Skład: ser podpuszczkowy dojrzewający

Waga netto od 200g do 250g

Należy je przechowywać w lodówce. Termin przydatności ok 180dni, po otwarciu ok 8tygodni.

Wszystkie sery pakujemy próżniowo, dzięki czemu są chronione przed niepożądanymi bakteriami, grzybami i pleśnią.

Gospodarstwo Rolne Anna Bachniuk Lipie 3A, 38-710 Czarna Górna nr prod.076879535

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl