BIESZCZADZKI SER DOJRZEWAJĄCY BABY GOUDA 250g-300g
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Oferta dotyczy połowy tego okrągłego serka.
Ser podpuszczkowy dojrzewający to ser robiony z miłością i dbałością według starych receptur, by później przez cztery tygodnie leżakować i dojrzewać w idealnych warunkach.
Naturalny rzemieślniczy ser dojrzewający przez cztery tygodnie w sercu Bieszczad. Wyróżnia się głębokim smakiem i zwartą lekko kruchą strukturą. Dzięki powolnemu dojrzewaniu nabiera intensywnego aromatu i głębi smaku.
Doskonały na deskę serów, do sałatek, czy jako wyrazisty składnik kanapek.
UWAGA!!!
Nasze sery robimy od podstaw sami. Nie kupujemy ich od żadnych dostawców. Zaczynając od siewu kukurydzy, poprzez karmienie i rozpieszczanie naszych krówek, by dały najlepsze mleko, aż do doboru ilości przypraw do każdego serka. Wszystko to jest robione przez nas w naszym małym gospodarstwie rolnym.
Sery podpuszczkowe robione są domową metodą według starych receptur z pysznego i zdrowego mleka od naszych krówek rasy Simental Fleckvieh, które pasą się na czystych bieszczadzkich łąkach, jedzą najlepsze krowie przysmaki i są przez nas kochane i rozpieszczane. Nasze krówki są także pod stałą kontrolą weterynaryjną.
Całe stado razem z mlekiem, które produkujemy jest również pod ścisłą oceną POLSKIEJ FEDERACJI HODOWCÓW BYDŁA I PRODUCENTÓW MLEKA. Sprawdzamy zdrowie naszych krówek, dbamy o zbilansowaną dietę, zdrowy ruch i dobre samopoczucie.
Dzięki temu mamy najlepsze mleko od szczęśliwych i zdrowych krów, a to daje gwarancję najwyższej jakości naszych serów.
Te sery to skarbnica witamin, minerałów, wapnia, fosforu, cynku, magnezu, białka i kwasów tłuszczowych.
Skład: ser podpuszczkowy dojrzewający
Waga netto od 250g do 300g
Należy je przechowywać w lodówce. Termin przydatności ok 180dni, po otwarciu ok 8tygodni.
Wszystkie sery pakujemy próżniowo, dzięki czemu są chronione przed niepożądanymi bakteriami, grzybami i pleśnią.
Gospodarstwo Rolne Anna Bachniuk Lipie 3A, 38-710 Czarna Górna nr prod.076879535